neljapäev, 31. oktoober 2013

YFU Herbstreff!

Juhuuu! 
Kätte on jõudnud 27.10! Selleks ajaks oli planeeritud kõikide Schleswig-Holsteinis elavate YFU vahetusõpilaste kokkusaamine. Kohale olid tulnud vahetusõpilased, kes sellest huvi tundsid koos oma vahetusperedega. Meil oli ka väike kodune ülesanne- nimelt asjatada köögis ja midagi kodumaist kaasa tuua. Ma otsustasin lihtsat teedpidi minna ja valmistasin maitsvat mannavahtu. Natuke kardsin, et võib miskit nihu minna aga sain hiljem naabritelt, kes maitsma tulid, kiita :) 
Toorained

Protsess.. (koos retseptiga ikka :P) 

Valmistoode :) Koos hostema tehtud sildikesega

Kõigepealt oli tutvumine. Iga vahetusõpilane pidi tutvustama nii ennast kui ka oma perekonda ja ütlema, kust ta tuleb ja kus Saksamaal elab. Ma sain pärast tagasisidet, et kõik, kes Eestist olid, said sellega suurepäraselt hakkama. Siis oli söömine. YFU's on söömine väga tähtsal kohal. Juba kui te Eesti YFU's valimispäevale või spornsorkoolitusele lähete, siis saate palju head ja paremat. Rääkimata ELO'st!

Seejärel jagati kogu seltskond kolmeks: vahetusõpilased, vanemad ja õed-vennad. Meie, kui vahetusõpilased, tegelesime kolme järgneva teemaga: 
1) Kool
2) Perekond
3) Sõbrad

Arutasime erinevaid küsimusi ja lahendasime probleeme. Vanemad see-eest rääkisid oma vahetusõpilastest veidi taga ja jutustasid üksteisele erinevatest juhtumistest/kogemustest. Kõige pisematele oli mõeldud mängunurk ja ühistegevused, millega ma kursis ei ole, kuna käisin vaid koos vahetusemaga. 

Vanemad

Söök! :D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar